Sevilen Komisyon Başkanı son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkale Adliyesi sevilen bir bürokratını kaybetti.

Kırıkkale Adliyesi'nde büyük bir matem var. 3 yıldır Kırıkkale Adliyesinde Adalet Komisyon Başkanı olarak görev yapan Metin Şengönül yakalandığı akciğer kanseri rahatsızlığından kurtulamayarak vefat etti. Nur Camii'nde toplanan vatandaşlar ve adliye çalışanlara göz yaşlarını tutamadılar.

 Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gören komisyon Başkanının cenazesi bu gün Kırıkkale Adliyesi'nde saat 12.00'de yapılacak törenin ardından memleketi olan Malatya -Darende'ye uğurlandı.42 yaşında çevresinde oldukça sevilen komisyon başkanı Metin Şengönül'ün vefatı adliye camiasında derin üzüntü oluşturdu.

Cenaze törenine Vali Mehmet Makas, Kırıkkale milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ,Kırıkkale İl Emniyet eski müdürü Fahri Bulut ve Adalet Bakan yardımcısı Ramazan Can ,Baro başkanı Mutlu Korkmaz çok sayıda adliye personel ve Avukat katıldı.

Kırıkkaleyi üzen vefat üzerine  Kırıkkale Valiliği sosyal medya sayfasında taziye mesajı yayınladı.F B I M G 1710585137344F B I M G 1710587843508F B I M G 1710587835316

Kaynak: Haber merkezi