Şen ; Sanayi Şehri olacağız,  göç alacagız

I M G 20240229 W A0097

Yeniden Refah Partisi Balışey Belediye Başkan Adayı Hilmi Şen Seçim bürosunun açılışını yaptı. Kalabalık bir vatandaş grubunun katılımıyla yapılan açılışta Hilmi Şen Balışeyh'in gelecekte göç alacağını ve sanayi bölgesi haline geleceği ifade etti. Balışeyh'in yüzyıllara dayanan tarihi doğal güzellikleri ile beraber merkezi bir ulaşım ağı üzerinde olmasının büyük bir nimet olduğunu belirtti.

I M G 20240229 W A0101

 Belediye Başkan Adayı Hilmi Şen yaptığı açıklamada ilçesinin Sanayi kenti kimliği olmaya aday olduğunu dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Balışeyh Belediye Başkan Adayı Şen Balışeyh'te kısmide olsa özel sektör bulunduğunu ancak 4. Organize Sanayi bölgesinin Balışeyh sınırlarında olması ve Roketsan'ın Balışeyh mücavir alanlarında yer almasının büyük bir nimet olduğunu ifade etti.

 Organize Sanayi Bölgesi ve Roketsan'daki hareketliliğin ilçesine büyük bir ivme kazandıracağını belirten belediye başkan adayı Şen "Balışeyh Belediyesi olarak gerek altyapı gerek hizmet olarak Sanayi kenti kimliğine yakışır hazırlıklar yapmamız gerektiğine inanıyorum . Balışeyh Belediyesi gelecek için hazırlık yapmak zorundadır. Belediyeciliğimizin ilk önce kurumsallaşması ve gelişmelere yönelik hazırlık yapması gerekir. Balışey birkaç sene kadar Kırıkkale'nin en büyük ilçesi olacak. Roketsan'da ve 4.Organize sanayi bölgesinde çalışanlar Balışeyh'i tercih edecek .Göreceksiniz Balışeyh 10 yıl sonra Kırıkkale'nin en çok büyüyen ilçesi olacak. Bu bakımdan Balışeyh Belediyesi'nin de bu büyümeye paralel olarak altyapıdan üst yapıya kadar hazırlık yapması gerekir .İlçemize güneş doğuyor. Biz de güneşe doğru koşmamız gerekir. Balışeyh Belediyesinin mevcut haliyle bırakın koşmayı yürüyecek takati yok. Belediyenin bir revizyona ihtiyacı var kurumlaşmaya ihtiyacı var ."dedi

I M G 20240229 W A0101

Kaynak: Haber merkezi