Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, kahraman Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Semih Şahin’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette, şehidimizin annesi Menevşe Şahin ve babası Hacı Şahin ile bir süre görüşen Vali Makas, aileye sabır ve metanet temennisinde bulundu. Şehit ailesine devletin her zaman yanlarında olduğunu belirten Vali Makas, aile bireyleriyle yakından ilgilendi.

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Makas, “Bu aziz vatan, canlarını feda eden kahramanlarımızın emanetidir. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve emaneti olan kıymetli ailelerinin her zaman yanında olmak, bizim için bir vefa borcudur.” ifadelerini kullandı.

Vali Makas’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şahin ailesi, gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.




