Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ı şehadetinin 7. yılında rahmet ve minnetle andı. Şehit öğretmenlerin eğitim camiası ve toplum üzerindeki derin etkilerini vurgulayan Müdürlük, terörün ve şiddetin her türlüsünü kınadığını bir kez daha belirtti.

Şenay Aybüke Yalçın, genç yaşında eğitime adanmış hayatıyla bilinirken, şehit edilmesinin ardından eğitim dünyasında derin bir üzüntü ve saygıyla anılmaya devam ediyor. Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Eğitime adanmış hayatlarıyla geleceğimize ışık tutan ve acılarını içimizde sonsuza dek taze tutacağımız tüm şehit öğretmenlerimizin ruhları şad olsun” ifadelerine yer verildi.

Sehit Aybuke Yalcinin Bab 299 2 41

Müdürlük, Aybüke Öğretmen’in anısını yaşatmak ve onun gibi fedakar eğitimcilerin emeklerini unutmamak adına, genç nesillere barış, sevgi ve bilgiyle ışık tutmanın önemini bir kez daha vurguladı. Eğitim camiası, Aybüke Yalçın gibi kahraman öğretmenlerin izinden gitmeye ve onların ideallerini yaşatmaya devam ediyor.

Bu anlamlı günde, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, tüm eğitim camiası ve toplum, Şenay Aybüke Yalçın ve tüm şehit öğretmenleri rahmetle anarak, terör ve şiddete karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kaynak: Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü