Kırıkkaleli Öğrenciler Filistin İçin Tek Yürek Oldu
Kırıkkaleli Öğrenciler Filistin İçin Tek Yürek Oldu
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki yeşil alanlarda periyodik bakım ve düzenleme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda, Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Jandarma I. Kademe Çavuş Nazir Elitok Parkı’nda yenileme ve peyzaj çalışmaları başlatıldı.

Yapılan çalışmalarla parkın daha modern, güvenli ve estetik bir görünüme kavuşması hedefleniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların dinlenip keyifli vakit geçirebileceği, çocukların ise güvenle oynayabileceği bir alan oluşturulacak.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizdeki tüm park ve yeşil alanlarda bakım, düzenleme ve yenileme faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzurla vakit geçirebileceği alanları artırmak en öncelikli hedeflerimizden biridir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi