Seçimin sürprizi Büyük Birlik Partisi olacak

Büyük Birlik Partisi Kırıkkale İl Başkanı Hamza Beğdeş Kale habere özel açıklamada bulundu .

I M G 20240119 W A0162

Beğdeş ,22 Ocak Pazartesi il ve ilçelerde belediye başkan adaylarını açıklayacağını bazı ilçeler de isimlerin net olduğunu bazılarında dengeleri değiştirecek sürpriz isimler olduğunu beyan etti.

ilk startı Bahşılı'dan vermesiyle alakalı olarak çocukluğunun geçtiği ilçe olarak belirtti.

"Artık insanlara hizmet getirecek birileri olsun. Kırıkkale halkı töhmetten kurtulsun. Kişi yada kişiler önemli değil. Güzel profil olsun. Gerçek hizmet adamı olsun . Desteğimizi esirgemeyeğiz ."dedi 

I M G 20240119 W A0163

Bu seçimlerde sürpriz parti olduklarını üye sayılarının merkez de 4.300'e yaklaştığını ,Kırıkkale halkının gerçekten doğru gerçekçi duruş istediklerini söyledi. Beydeş "Amaç ülke bekası ise bu milli birliktelikten gelir." diyerek bununda "parti misyonumuzda mevcut" olduğunu belirtti .

Vatandaşın sahte sözlerden bıktığını artık bazı bekleyişlerden yorulduğunu belirtti.

Ekip çalışmalarını çok büyük seviyelere getirdiklerini söyledi . Başkan Hamza Beğdeş "İl yönetimimiz ve merkez ilçe başkanımız Fatih Önder bey durmadan çalışıyor. Bizim görünmeyen kahramanımız ise ana gücümüz ise ,kadınlarımız. Üye sayımızın artışında ve partimizin hızla büyümesinde en büyük etkenlerden birisi ise partili bayanların sahada aktif çalışmasıdır .Zaman durma zamanı degil. Artık vatandaşın sesi duyulsun sözler ciddiye alınsın istiyoruz ."dedi.

Kaynak: Haber Merkezi