Saygılı ve Kaplan YİH'i gezdiler

F B I M G 1706537065538

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı ve Milletvekili Mustafa Kaplan birlikte Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ettiler.

Hastane tedavi gören hastalarla konuşan Belediye Başkanı Saygılı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdaresi seçimlerinde kendisine bir 5 yıl daha verilmesini talep etti.

 Milletvekili Mustafa Kaplan AK Parti iktidarında Türk insanının 21.yüzyılda Anadolu coğrafyasını hizmetlerle doldurduğunu dile getirdi. 

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nin binasının eski olmasına rağmen Kırıkkale'de binlerce kişiye tedavi verdiğini belirten hasta yakınları ve hastalar hastane yönetimde memnuniyetlerini ifade ettiler. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 31 Mart'ta kendisine imkan verilmesi durumunda Kırıkkale'de Adil Belediyeciliğin devam edeceğinin sözünü verdi. Hastalar hastane yönetimini kendilerine iyi davrandığını katların temizliğinin ve bakımını sürekli olarak yapıldığını belirtirken özellikle hasta kabul günlerinde kalabalığın fazlalığından şikayetçi oldular.

Kaynak: Haber merkezi