Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığının organize ettiği “ Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuvası 2024” te perde geniş katılımlı bir törenle açıldı. Açılışa Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Yönetimi, İl Sağlık Müdürümü Dr.Murat Ağırtaş, İl Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Telekom İl Müdürü Yasin Güngör, Yüksek İhitisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak, Öğretmenevi Müdürü Yaver Yalçın, Diyanet-Sen Şube Başkanı Murat Çiğdemtepe, Öz-Sağlık-İş Şube Başkanı Murat Erduran, Sağlık İdarecileri, sağlık camiası ve çok sayıda misafir katılım sağladı.

Tören açılışında protokol üyelerine ve misafirlere hoş geldin dileklerimizi ileten Akdoğan yapmış olduğu konuşmasında;

“Bugün burada turnuvamızın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Turnuvamız ile sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmenin yanı sıra kaynaşmayı ve birlik beraberlik ve dostluk duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Umut ediyoruz ki turnuvamız sağlık çalışanlarımızın arasındaki birlikteliğin artmasına katkı sağlayacaktır.İnsan hayatı odaklı kutsal diyebileceğimiz zor meşakkatli bir o kadar da onurlu ve güzel bir meslek kolunda yoğun çalışan bir aileyiz. Bu turnuva ile bir zaman aralığında mesleki streslerimizi bir kenara bırakarak burada dostça kardeşçe ve mutlu zamanlar geçirmek amacı taşımaktayız.

1231316454987798453132165465

Sağlık çalışanlarımıza yakışır, fairplay çerçevesinde centilmenlik içerisinde sakatlık yaşamadan bir turnuvanın gerçekleşmesini diliyoruz. Turnuva ile elbette kazanan bir takım olacaktır. Ancak unutulmamalı ki bu turnuvada asıl kazanan dostluk kardeşlik birlik ve beraberlik olacaktır. Özetle kaybedenin olmayacağı bu turnuva tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Gdfgfgdgfdgdfg

Turnuva açılışından önce ebediyete irtihal eden gerek silahlı kuvvetlerimiz mensubu, gerek sağlık teşkilatımızdan gerekse de tüm kurumlarımızdan şehit olan vatan evlatlarına rahmet diliyoruz. Aileleri ve sevenleri başta olmak üzere aziz milletimize baş sağlığı ifadelerimizi tekrar ediyoruz. Devletimizi temsil ederek görevi başında hizmet eden tüm branşlardan personelin uğradıkları saldırıları ve her türlü şiddet eylemlerini açık bir ifade ile kınıyoruz. Son olarak yakın zamanda menfur bir saldırı sonucu kaybettiğimiz okul müdürümüz Sayın İbrahim Oktugan’a Cenab-ı Hak’tan rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.Bu vesile ile Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak şiddet eylemlerinin her türlüsünü kınıyor. Bu eylemlere karşı gereken tüm yasal ve yaptırımsal tedbirlerin alınmasını ısrarla talep ediyoruz.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı olarak, yönetim kurulum, temsilcilerim, komisyonlarım adına hepinize teşekkür ediyor. Bu turnuvanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Akdoğan’ın akabinde selamla konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanımız Pehlivanlı “Böyle bir organizasyon gerçekleştirip bizleri davet eden Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığına teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik noktasında hassas oldukları ve yapmış oldukları örnek gösterilebilecek organizasyonlarla sağlık camiasını kaynaştıran Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanımız Akdoğan ve ekibine teşekkür ediyorum. Güzel bir şekilde gerçekleşmesini dilediğimiz turnuvanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Pehlivanlı’nın akabinde selamlama konuşmalarını yapmak üzere kürsüye gelen İl Sağlık Müdürümüz Dr.Murat Ağırtaş ise yapmış olduğu konuşmasında “Turnuvanın organize edilip gerçekleştirildiği için teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Bu tarz etkinlikler bizim gibi personel sayısınca kalabalık olan kurumlar için bir kaynaşma, bir tanışma fırsatı sağlamaktadır. Bu türlü kaynaşma sağlayıcı etkinlikler kurumlarımızın çalışma ritmine de olumlu yansımakta. Turnuvanın sağlık camiamıza hayırlı olmasını dilerken, sakatlığın olmadığı güzel müsabakalar diliyorum şeklinde duygularını ifade etti.

İl Başkanı, İl Sağlık Müdürümü ve Milli Eğitim Müdürü santra noktasında;

45465465121314646544564

İl Sağlık Müdürü'nün  konuşmasının akabinde turnuvanın temsili başlama vuruşu ve sembolik müsabaka gerçekleştirildi. Sembolik açılış maçında sağlık idarecilerin performansları göz doldurdu. Kırmızı ve mavi takım olarak iki takım halinde gerçekleştirilen maç kırmızı takım galibiyetiyle son buldu. Dostluk kazandı.

Sembolik maçın ardından Sağlık-Sen Halı Saha Futbol Turnuva ilk maçıyla resmen start almış oldu.

Kaynak: Sağlık-Sen