18Ss1

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili  Mustafa Kaplan, Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Yusuf Albayrak, Sağlık İdarecileri, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan  14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir araya geldiler.

Ss2

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığını Temsilen Başkan Akdoğan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu, İş Yeri Temsilcileri, Engelli, Kadın ve Gençlik Kolları etkinliğe katılım sağladılar.

Ss8

İlimiz Yüksek İhtisas Hastanesinde düzenlenen etkinliğe çok sayıda sağlık personeli de katılım gerçekleştirdi. Personel ziyaretlerinin gerçekleşmesinden sonra etkinlik 14 Mart Tıp Bayramı anısına Hastane kampüsünde ağaç dikimi gerçekleştirilerek devam etti.

Ss7

Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Akdoğan “Tüm sağlık camiamızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.  Tıp Bayramımıza hassasiyet göstererek yanımızda olan Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya ayrıca organizasyon için Sayın Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak’a ve Hastane yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” Şeklinde duygularını ifade etti.

Ss5

Kaynak: Sağlık-Sen