Rıfat Öcal Dem Partisi'nin söylemlerine tepki gösterdi.

Kırıkkale Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal, DEM Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkan Adaylarına tepki gösterdi.

Terör örgütünü savundukları için tepki gösteren Öcal Türkiye'nin Bölünmez bir bütün olduğunu dile getirdi.

Başkan Öcal Dem Partisi'nin seçim kampanyasında sık sık terör örgütünün kurucusu ve elebaşı bebek katili hakkında özgürlük istemelerinin son derece üzüntülü bir gelişme olduğunu dile getirdi.

Öcal "Türkiye coğrafyasında Şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda terör örgütünü övmek ve elebaşısına özgürlük istemek son derece üzücü bir gelişmedir. Anadolu toprakları ecdadımızın ve şehitlerimizin kanları da sulanmıştır .Özgürlük ve siyaset adı altında terör örgütüne methiyeler yazıldığını ve bebek katilinin bırakılması için açıklamalar yapıldığını kaygı ve üzüntüyle takip ediyoruz .Kırıkkale gibi en çok şehit veren Anadolu şehirleri terörün acı yüzünü yaşamışlardır .Anadolu'da verilecek bir karış toprak bir bardak su yoktur .Herkes aklını başına alsın bu vatan şehiti ile ,gazisiyle yaşayanıyla bir bütündür ve ilelebet diyoruz olacaktır."dedi.

Kaynak: Haber merkezi