AK Parti Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı ,Kırıkkale Yahşihan Keçili Köyü Dernek Başkanı Mali Müşavir Resul Doluca aktif siyasete atılarak AK Parti'den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Kendini destekleyen bir grup ile bugün AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına giden Resul Doluca Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatını yaptı. 

Uzun yıllar AK Parti'de görev alan Resul Doluca aynı gün Yahşihan ilçe teşkilatını ziyaret ederek Yahşihan Belediyesi için hedeflerini ve projelerini partiler ile paylaştı .

Resul Doluca yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Saygı değer hemşerilerim. Kurulduğun günden buyana milletimizin birliği refahı huzuru için kararlılıkla çalışan Ak Parti, Türkiye Siyasetinin sahnesinde önemli bir değişim ve dönüşüm ve ilerleme ile istikrarın sembolü olmuştur. Bu nokta da hizmet etmiş geçmiş dönemde görev almış değerli ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma, kadın kolları başkanlarıma, gençlik kolları başkanlarıma, il genel meclis üyelerime, belediyede meclis üyelerime yaptıkları hizmetler için teşekkür ederim.

 Değerli ilçe başkanım Alper Ağaçtan’a, Kadın Kolları Başkanım Rengin Gökduman Demirel’e, Gençlik Kolları Bakşanım Emre Akkoçan’a aday adaylık sürecime katılımları ve desteleri için teşekkür ederim. Ayrıca Keçili Köyü Hemşerilerime ve uzaktan ve yakından gelerek beni destekleyen dostlarıma değerli basın mensuplarına ve Yahşihanlı hemşerilerime katılımları için teşekkürlerimi sunarım.

 Özellikle Bu davaya hizmet etmiş değerli bakanım Ramazan Can,a Beraber yol yürüdüğüm değerli Millet Vekilim Mustafa Kaplan’a, Beraber görev yaptığım değerli İl Başkanım Engin Pehlivanlı’ya teşekkürlerimi sunarım.

 1970 Kırıkkale Yahşihan ilçesi Keçili köyü doğumlu. Evli ve üç kız babasıyım. Kırıkkale Yahşihan Keçili Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurucu başkanı ve halen bu görevi yürütmekteyim. Yüksek Lisans Mezunuyum. Kırıkkale Üniversitesi MYO' unda beş yıl okutmanlık yaptım. Kırıkkale Üniversitesi Vakfında Mali Sekreter olarak görev yapmaktayım. Kırıkkale Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkan Yardımcısıyım. 2013' den 2016 yılına kadar Ak Parti Merkez ilçe Başkan yardımcısı olarak 2021'den 2023 yılına kadar Ak Parti İl Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Halen Ak Parti Ekonomi işleri Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kırıkkale' de Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik yapmaktayım.

 Sosyal Alanlar ve etkinlikler ile alt yapısı ve üst yapısı, yatırımları ile Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile Yeni bir Yahşihan, gelişen Yahşihan anlayışı ile aday adayı oldum.

 Seçilmemiz haline ilk etap projelerim

1 Yahşihan merkezin Kentsel dönüşüme sokacağız.

2 Yanlış uygulanan imarların incelenerek hak sahiplerinin mağduriyetlerini gidereceğiz.

3 Yahşihan Merkeze Banka şubesi geri getirilmesi sağlanacağız,

4 Tapu Müdürlüğünün Merkeze alınması,

IMG-20231118-WA0071IMG-20231118-WA0087

5 Su ve Altyapı Eksiklerini ivedilikle çözeceğiz.

6 Kırıkkale ile Podıum arası üst geçit yapacağız?

7 Podium çevresi ve Yenişehir bölgesinde yeşil alan ve park sayısının arttıracağız.

8 Öğrencilerin geleceğine yönelik konular üzerinde eğitim alacağı 24 saat açık Gençlik Merkezleri açacağız.

9 Çalışan annelerin çocukları için Kreş Hizmetleri artırılacak.

10 Öğrencilere Ücretsiz Internet hizmeti vereceğiz.

IMG-20231118-WA0079

11 Belediye konutları yapacağız.

12 Alt yapılar oluşturularak yatırımları teşvik edeceğiz. Yeni Organize bölgesi için çalışmalar yaparak, Yatırımcıları ilçemize gelmesine destek vereceğiz.

13 Öğrencilerimiz motivasyonunu artırmak amacıyla üniversitemizle birlikte öğrenci konseyleri ile görüşerek ortak sosyal faaliyetlerde bulunacağım,

14 Kültürel faaliyetler ile Yahşihan Merkez ile Yenişehir i birleştireceğiz.

15 Mesleki kurslarla öğrenci ve ev hanımlarımıza gelir kazandıracak projelere destek olacağız.

16 Yıllardır bakımsız olan Yahşihan Yeni Sanayi sitesi ve çevresini esnafları ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak , alt ve üst yapısı ve görünümüyle yahşihan’ı mıza yakışır bir Sanayi Sitesine dönüştüreceğiz.

IMG-20231118-WA0087

17 Podium çevresine içerisinde yüzme havuzu olan Spor Kompleksi yapacağız.

18 Üniversite bölgesine bilim merkezi kurulmasını sağlayacağız.

19 İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize Belediye öğrenci Yurtları yapacağız.

IMG-20231118-WA0081

20 Organize Sanayi Bölgesi ile Podium arasındaki ana yol üzerine ışıklandırma sistemi kurarak farklı bir görüntü vereceğiz.

21 Kızılırmak Bölgesine yerleşim yerleri hobi bahçeleri için çalışmalar yapacağız.

IMG-20231118-WA0083

 Yahşihan’a hizmet yolunda Türkiye Yüzyılı vizyonu ve büyük Türkiye Hedefleri doğrultusunda Yahşihan için çalışmaya hizmet etmeye adayım.

Editör: Müjgan BARIŞ