F B I M G 1706120466153Resul Akdağ; Yalancı yöneticiler istemiyoruz

Kırıkkale Gönüllüler Birliği Platformu, ilimiz Kırıkkale de, parti, politika üstü, istişare toplantısı düzenledi.

Gönüller Birliği Başkanı Resul Akdağ yaklaşık 30 kişilik Üyeleriyle birlikte yapmış olduğu toplantıda neler istediklerini şu şekilde anlatırken yalancı Belediye Başkan Yardımcıları ve Müdürler istemediklerini vurgulayarak söyledi.

Resul Akdağ Gönüllüler Birliği Platformu olarak Kırıkkale halkı adına taleplerini şu şekilde dile getirdi.

Artık parti aramıyor, ulaşacağı adamlar arıyor. Sıkıntılarına, muhatap arıyor, Halkın içinde koç gibi göğsünü gere gere gezen yigitleri arıyoruz. Mahalle sakinleri ile sık sık toplantı yapacak halkın adamını arıyor. Mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yapacak, belediye başkanı arıyor.

Gönüllü STK'lar da, sosyal faaliyetler, cumhuriyet şehri Kırıkkalemiz de,her ilden gelen, kültürlerine, sahip çıkan fedakar çalışkan yiğitler ile birlikte hareket eden yiğit politikacılar arıyor.

Mahalle muhtarlık ofis yerlerine talep ve şikayet kutuları, istiyor.Emeklileri, parklar dan, kurtaracak sosyal faaliyetler bekliyoruz.

Halk saglığı, sağlıklı içme suyu, Denekdag içme suyu tesisleri, kurulmasını, mahalle sakinleri için sebil çeşme projeleri mahalle sakinleri, çocuklar için oyun parkları, sağlık ocağı, eczane, belediye mini halleri vb.çok toplumsal ihtiyaçlarını, tesbit edilmesi, çözümler sunan idareciler lazım.Yalancı Başkan yardımcısı ve müdürler istemiyoruz. Yordular yorulduk. Ekibine sahip idareciler istiyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi