Uytutyu

Kırıkkale Üniversitesi’nde  görev yapan akademik ve idari personeller Ramazan Bayramı münasebetiyle Rektörlük binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan,  Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, dekanlar, meslek yüksekokulu ve enstitü müdürleri ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Dfsfsdfsdggf

Personellerin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Değerli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. İnşallah bereketli bir bayram geçirmişsinizdir. Ramazan Bayramımız biraz buruk geçti. Huzurun ve barışın hakim olduğu Ramazan bayramlarına erişmeyi diliyorum. Dünyanın her yerinde gayrimüslim ülkelere baktığımızda dini bayramlarını festival havasında kutluyorlar. Bizimde bayramlarımızı geleceğe taşıma açısından festival havasında geçmeli. Baktığımızda bayramlar biraz daha tatil havasına dönüyor. Kendi geleneklerinden, dini ve milli adetlerinden uzaklaştıkça insanoğlunun başına neler geldiğini hepimiz görüyoruz. Bu iki değerden uzaklaştıkça milletler sıkıntılar yaşıyor. Bayramda dolacağını düşünmediğim bir cami bahçesine kadar dolmuştu. Bu gördüklerimde değerlerimize hala sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu gösteriyor.  Ramazan Bayramı geçmişimizle bağımızı kuran  en önemli bayramlardan biri. Diğer bayramlara sağlık, huzur ve mutlulukla erişmemizi temenni ediyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Hgfhghfjkhk

Program, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan,  Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci'nin personeller  bayramlaşması ile sona erdi.

Dfsdfdsfdsfs

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi