Real Madrid'de Sakatlık Krizi: Baş Sağlık Görevlisine Veda

Real Madrid, yaşanan sakatlık sorunlarından dolayı baş sağlık görevlisi Niko Mihic ile yollarını ayırdı. Sezon başından beri birçok oyuncunun sakatlıklarıyla mücadele etmesi, Arda Güler'in art arda yaşadığı sakatlıkların ise bardağı taşıran damla olarak görüldü.

Real Madrid'de sportif direktörlerin ve tıbbi ekibin yüksek beklentilerle başladığı sezon, sakatlık sorunlarıyla karşılaşıldıkça zorlu bir süreci beraberinde getirdi. Başta Arda Güler olmak üzere birçok futbolcunun sürekli sakatlanması, kulüp yönetimini önlem almaya sevk etti.

Baş sağlık görevlisi Niko Mihic'in görevine son verilmesi, özellikle Arda Güler'in sakatlık sorunlarının kulüp içinde ciddi bir endişe kaynağı haline geldiğini gösteriyor. Oyuncunun rehabilitasyon sürecinin yeterince etkili olmaması ve sürekli olarak sahadan uzak kalması, kulüp yönetiminin acil önlemler almasına neden oldu.

Real Madrid, tıbbi ekibi güçlendirmek ve oyuncuların sakatlık riskini azaltmak adına yeni bir strateji belirleme konusunda çalışmalara başlayacak. Bu süreçte Arda Güler'in sağlık durumu ve geleceği de büyük bir merak konusu olacak.

Kulüp yetkilileri, taraftarlara ve futbol camiasına verilen rahatsızlıktan dolayı özür dilerken, yeni baş sağlık görevlisi atama sürecine hızla geçeceklerini belirtti.

Editör: Müjgan BARIŞ