Meclis çalışmalarında ve devamında Adalet Bakan Yardımcılığı döneminde başarılı çalışmaları ile gündemde yer alan Ramazan Can yine bir övgünün kaynağı oldu.

63012A874E3Fe10340481464

AK Parti’de yerel seçim sonuçlarına ilişkin istişarere toplantılarında bakanlara, bürokrasiye ulaşamama sorunu gündeme taşındı. Kendisine en rahat ulaşılan isimlerden Ramazan Can örnek gösterildi.

Bazı milletvekilleri Ramazan Can'ı örnek gösterdiler.AK Parti'de seçim değerlendirmeleri için milletvekilleri ve il-ilçe yönetimlerinin görüşleri alındı. Mülakat şeklinde geçen görüşmelerde, ‘Sizce seçimi niye kaybettik?’ sorusuna cevap arandı. Hem milletvekilleri hem de teşkilatlardan gelen cevaplarda, ekonomi ilk sırayı aldı. AK Parti grup yönetiminin yaptığı istişare toplantılarının sonuncusunda, milletvekillerinden bakanların yanı sıra, bürokrasi ve bakan yardımcılarına ulaşmakta güçlük çekildiği şikayeti de geldi. Bu konuda bir milletvekilinin, “Örneğin, Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can’ın bize geri dönüşünde bir problem yaşamıyoruz. Bence Ramazan Bey’i klonlayıp, diğer bakanlıklara dağıtalım” şeklinde espri yaptığı öğrenildi. Ramazan Can'ın bu şekilde Türkiye gündemine gelmesi Kırıkkale'de memnuniyet oluşturdu.

Kaynak: Haber Merkezi