I M G 20240523 W A0071Kırıkkale'de ilk defa gerçekleştirilen Kalefest 2024 etkinliklerine Kırıkkale eski milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can destek mesajı göndererek bu konuda büyük emek ve özveri sahibi Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'ı tebrik etti.

Ramazan Can G9Li Cover

Ramazan Can yapmış olduğu açıklamada her geçen gün marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Kırıkkale yapılan bu etkinliğin ilerleyen günlerde Kırıkkale'yi uluslararası arenaya taşıyacak bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek Vali Makas'ı kutladı.

Kırıkkale Valiliği himayelerinde, sponsor kurum ve kuruluşların desteği ile gerçekleşen Kırıkkale'nin tarihi, kültürel ve turizm alanında değerlerinin tanıtılacağı ve Kalefest 2024 Kırıkkale Tanıtım Günleri başladı. 


7’den 70’e bütün kesime hitap eden festival Vali Mehmet Makas’ın öncülüğünde ilk kez gerçekleşiyor. Dün gerçekleşen festival ilk gün itibariyle renkli görüntülere sahne oldu.
Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen festivale Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can destek verdi.

Can gönderdiği telgrafta “Sayın Mehmet Makas
           Kırıkkale Valisi 

Çok arzu etmeme rağmen KaleFest Kırıkkale tanıtım günleri açılış programına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Genel Merkez toplantısına iştirak ettiğimden dolayı iştirak edemiyorum. 
Sayın Valimizin özverili çalışmaları takdire şayandır. Halkımız adına başarılı çalışmalarının devamını diler, tüm katılımcılara selam ve muhabbetlerimi sunarım 

Ramazan CAN
Adalet Bakanlığı 
Bakan Yardımcısı

İfadelerini kullandı. Kırıkkale’de tarihi bir festival halkın teveccühü ile uluslararası arenaya taşınıyor

Kaynak: Haber merkezi