Pevrül Kavlak Kırıkkale için bir değerdi

Türk Metal Sendikası Onursal Başkanı Pevrül Kavlak'ın vefatının ardından Kırıkkale derin bir üzüntü duydu.

Geniş katılımın olduğu Cenaze Namazı sonrası Kırıkkale büyük bir değerini ,Türk Metal camiası mücadelesi bir Genel Başkanı kaybetmenin hüznünü yaşadı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas cenaze töreninin ardından Türk Metal Sendikası genel merkezine giderek genel başkan Uysal Altundağ ve başkan yardımcısına taziye ziyaretinde bulundu .

Ziyarette Pevrül Kavlak'ın Kırıkkale için bir değer ,Türk işçi sendikacılık tarihi için büyük bir sendikacı olduğu vurgulandı. Uysal Altındağ Kırıkkale halkının ,Makine Kimya işçi camiasının, Makine Kimya Endüstrisi Kurumanın, sivil toplum kuruluşların ,siyasetçilerin ve bürokratların Pevrül Kavlak için duyduğu üzüntüyü paylaştıklarını ve Kırıkkale halkının sahiplenmesinin memnuniyetini yaşadıklarını söyledi

Türk Metal sendikasına Türkiye'nin üst düzey yöneticilerinden taziye ziyaretleri devam ediyor .Ziyaretler hakkında genel başkan Uysal Altundağ "Kırıkkale Valimiz Mehmet Makas'a , bir önceki Milli Savunma Bakanımız , Kayseri milletvekilimiz Hulusi Akar'a , TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve tüm bölge başkanlarına, Türkiye Haber İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak ve yönetim kuruluna, Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Sn. Umut Günal'a , Koç Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Teoman Dayan'a taziye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim."dedi.

Kaynak: Haber merkezi