F B I M G 1712378014656Türk Metal Sendikası tarafından hayatını kaybeden merhum Genel Başkan Pevrül Kavlak için 40 yemeği verildi. Eypark'da verilen yemek sonrası dualar yapıldı.

F B I M G 1712378014656

Türk Metal Sendikasının vefat eden Onursal Başkanı Kırıkkale'li  hemşehrimiz Pevrul Kavlak için 40 yemeği verildi dualar edildi . Sendika  yönetimi tarafından verilen 40 yemeğine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas'da  katıldı.

F B I M G 1712378030722

Sendika tarafından yemek hakkında şu bilgiler verildi ."Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ı vefatının kırkıncı gününde düzenlenen iftar programında yad edildi. Sendikamızın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte katıldığı programda bizleri yalnız bırakmayan Kırıkkale Valisi  Mehmet Makas’a, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a, Ak Parti Ankara Milletvekili Vedat Bilgin’e, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı  Nazmi Irgat’a, TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı  Eyüp Alemdar’a, Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı  Veli Solak’a ve işçi arkadaşlarıma teşekkür ediyoruz. Merhum Genel Başkanımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz." Şeklinde ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi