AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Ankara–Delice Otobanı güzergâhında bulunan Fernas şantiye alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarete Balışeyh Kaymakamı Ali Kaan Tunçer ve İl Genel Meclis Üyesi Ragıp Akyüz de eşlik etti.
Şantiye yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, projenin hem Kırıkkale hem de ülke ulaşımı açısından stratejik bir yatırım olduğuna dikkat çekti. İl Başkanı Pehlivanlı, sahada görev yapan teknik ekip ve işçilere kolaylıklar dileyerek, “Bu projenin her metresinde alın teri, her detayında güçlü bir vizyon var. Ulaşım altyapımıza değer katacak önemli bir adımın daha atıldığını görmekten memnuniyet duyuyoruz,” dedi.
Pehlivanlı, projede emeği geçen tüm teknik kadroya ve işçilere teşekkür ederek, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ankara–Delice Otobanı’nın, tamamlandığında bölge trafiğini rahatlatması ve ekonomik kalkınmaya katkı sunması bekleniyor.