Deva Partisi Mersin Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Deva Partisi İl Teşkilatının seçim çalışmaları ve Belediye Başkan Adayı Adem Atmani’ ye çalışmalarında destek vermek için bugün sehrimizde kurulan cumartesi pazarında halkla ve pazarcı esnafı ile beraber olup halkın içinde bulunduğu ekonomik durum ve geçim sıkıntılarını dinledi.

Ayrıca pazarcı esnafı her geçen gün zorlaşan ticaret şartlarından şikayet etmiştir. Deva Partisi milletvekili Mehmet Emin Ekmen halkın şikayetlerinde ve serzenişlerinde haklı olduğunu fakat hükümetin halktan uzak olduğunu ve bu serzenişlerden bi haber olduğu için çözüm üretmediğini dile getirdi.

Kendi Bölgesinde Tarım faaliyetlerinin yoğun olduğunu bu yüzden de esnafların aynı sorunları yaşadığını belirtti. Yükselen akaryakıt fiyatları, artan gübre ve bakım masraflarının üreticiyi zorlandığını söyledi. Fakat ayakta kalmak için esnafın ticarete devam ettiğini belirtti.

I M G 20240316 W A0016Şehrimizde Deva Partisine olan ilginin her geçen gün arttığını ve parti olarak kendi listelerimizle halkın karşısında olmanın olumlu geri dönüşlerini aldıklarını söyledi.

I M G 20240316 W A0017I M G 20240316 W A0019

Kaynak: Haber merkezi