FB_IMG_1702142930981Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı eğitimci Özgür Şahbaz TÜRKAV''da kendini destekleyen grupla bir araya geldi.FB_IMG_1702138162702

Kırıkkale TÜRKAV Başkanı ve aynı zamanda eğitimci olan Özgür Şahbaz Milliyetçi Hareket Partisi'nin 20 yıldır Kırıkkale Belediyesi'nden uzak kaldığını iki dönem birliktelik yaşandığını, kendisinin belediye başkanı adayı olup devamında kazanması durumunda Kırıkkale Belediyesi ile MHP'nin özlemine son vereceğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin Genel Merkezin Üretken Belediyecilik anlayışı doğrultusunda Türkiye'de başarılı projelere imza attığını vurguladı.

Şahbaz " Üretken belediyecilik ruhunun Kırıklale'de hayata geçmesinde ciddi şekilde ihtiyaç vardır. Ekip olarak projelerimiz hazır. Kırıkkale Belediyesi'nin son 10 yıldır hizmet yapmadığı da herkesin dilinde. Biz sadece maaş veren değil proje üreten bir belediye olacağız. Herkesin Belediye Başkanı olup Kırıkkale'nin merkez ve taşra mahallelerine eşit görüp aynı duyarlılıkta hizmet sunacağız." Şeklinde konuştu. Toplantıya MHP Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk de katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi