Kırıkkale'de düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Müsabakasında büyük bir başarıya imza atan Alper Alaloğlu, 100 metre serbest mesafede elde ettiği 01.14.90 saniyelik dereceyle barajı geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Alaloğlu'nun bu başarısının özel sporculara ilham kaynağı olacağını belirterek, "Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Alper'in azmi ve disiplini, genç sporcularımıza örnek teşkil ediyor. Onun başarısıyla gurur duyuyoruz ve Türkiye Şampiyonasında da kendisine başarılar diliyoruz," şeklinde konuştu.

Bu müsabaka, Kırıkkale'deki özel sporcuların yeteneklerini sergileyebilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için önemli bir platform sağladı. Alper Alaloğlu'nun başarısı, Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sporculara verdiği desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Müdürlük yetkilileri, Alaloğlu'nun Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacağına inandıklarını ve Kırıkkale'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Kaynak: Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü