F B I M G 1707232665612Pazartesi günü sabah saatlerinde kendisinden haber alınamayan Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun, lojmanında kafasından vurulmuş olarak vuruldu.

Olay ilçede şok etkisi oluşturdu .Kara haber anında Kırıkkale'ye düştü .Aslen Balışeyh Koçubaba'lı olan Mesut Coşkun'un ailesi ve yakınları derin üzüntü duydu.

Yetkililer tarafından yapılan incelemenin ardından hastane Morguna kaldırılan Kaymakam Coşkun’un cenazesi memleketi Kırıkkale’ye getirildi. 

Kırıkkale Nuri Camii'nde devlet yetkilerininde katıldıgı cenaze töreni düzenlendi. Nur Cami’sinde öğle vakti düzenlenen cenazeye; ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Yusuf Guni, Kırıkkale ve Kahramanmaraş ilçev kaymakamları, CHP Kırıkkale Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, Kırıkkale Emniyet Müdürü Emre Başbuğ ,AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı'da Parti ,İyi Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başta olmak üzere çok sayıda Kırıkkale'den siyasetçi bürokrat ve iş adamı katıldı.

Kaynak: Haber merkezi