Öğrenciler Kur'an hatim ederek mezun oldular.

Edinilen bilgiye göre Kırıkkale'nin  Bahşılı ilçe  müftülüğünün başlattığı 4-6 yaş gurubu öğrencilerin sene başından beri devam ettiği Kuran-ı Kerim hatim eğitimi tamamlandı.

F B I M G 1715974139792F B I M G 1715974149077

20 öğrencinin katıldığı Kuran-ı Kerim öğreniyorum programında müftülük personeli Damla Kelleci ,bütün öğrencilerimiz Kuran-ı kerimi öğrendi fakat 8 öğrenci ise hatim etti.

F B I M G 1715974155820

Bugün hatim yapan öğrencilere düzenlenen program saygı duruṣu istiklal marṣı ile baṣladı.

hHtim 8 öğrenci kuran tilavetini kenfileri okudu.programda ilahiler ve etkinlikler sergilendi hatim yapan öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde bulunan ulu cami Kur'an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri, Kaymakam Mintaha Sarıkaya öğrencilerin madalyalarını takarak emeği geçen öğretmenine ve ailelere teşekkür etti.

Müftü Lütfü Kocatürk, Halkımızın ve çocuklarımızın dinimizi doğru bir şekilde öğretmekle görevliyiz. çocuklarımız bu yaşta Kuran-ı kerim okumadaki becerilerini gösterdiler ne güzel. anne ve babalarından ve öğretmenlerinden ne öğrendilerse o ilerde çok lazım olacak, haramı helali öğreniyorlar takdir ediyoruz. Allah ailelerinden razı olsun. biz bu yavrularımızı evlatlarımızı birer ışık gibi görüyoruz. Etraflarına memleketlerine faydalı evlatlar olacaklar emeği geçen ailelerimize ve hocamıza teşekkür ediyoruz Allah razı olsun." dedi.

Aileler adına bir anne hocahanıma çicek hediye etti.Annelerin ve öğrencilerin yaptıkları bazı anlamlı küçük hediyeler verildi.

Protokol üyelerine çiçek hediye edildi.

Öğrenciler ile mezuniyet pastası kesildi.

Aileleri ile fotoğraf çektirip mutluluklarını paylaştılar.

Programa kaymakam Mintaha Sarıkaya,İlçe Milli eğitim Müdürü Fedai Akın,İlçe Müftüsü Lütfü KocaTürk katıldı.

Kaynak: AA