Kırıkkale'nin ortak paydası ,ortak değeri ,ortak heyecanı olan Kırıkkale gücü FSK'nın ligde küme düşme hattına inmesi şehirde endişe ve tepkiye sebep oldu.

C429Dd43 0E9A 4Fb7 Bdc1 35C9359B7Be9

Türkiye Futbol Federasyonu üçüncülük 1 grupta mücadele veren Kırıkkalegücü FSK için tehlike çanları çalmaya başladı . Sezon içerisinde yönetim kurulu 3 Hoca değiştirdi. Futbolcu transferi yaptı. Ancak takım kötü gidişatı 8 haftadır durduramıyor.

15 takımın yer aldığı ve 3 takımın küme  düşeceği tüm grupta Kırıkkalegücü düşecek 3 takım listesine inmiş durumda.

55 puanla Aliağa FAŞ takımının lider olduğu grupta Kırıkkalegücü 20 puanla küme düşme hattında  13. sırada bulunuyor. 10 puanla 14. sırada Malatya Arguvan ve 9 puanla son sırada Tarsus İdman Yurdu yer alıyor.

Ligin bitimini 6 hafta kaldı. Kırıkkalegücü'nün puan alıp yukarı  çıkmaması durumunda maalesef ki takımımız küme düşme tehlikesiyle baş başa kalacak. Bu durum taraftarlar arasında ve şehirde endişe oluşturmaya başlarken yönetim kurulunun acil çözüm bulması bekleniyor.

Bu arada taraftarlar sosyal medyada tepkilerini yükseltmeye başladılar.

Kırıkkalegücü'nün galip geldiği maçlarda tribünlerden fotoğraf paylaşanların son günlerde o taraftan kaybolduğunu sitemli bir şekilde dile getiriyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi