AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, bazı vatandaşların telefonlarını yoğunluktan dolayı açamadığını belirterek, bu durumu anlayışla karşılamalarını istedi. Kaplan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bazen telefonlarınızı açamadığım olabiliyor, hakkınızı helal edin. Ama bilin ki Kırıkkale'miz için bir meşgalenin içindeyim. Mesai mefhumu gözetmeksizin durmaksızın sizler için uğraşıyorum."

Açıklamasının devamında Kaplan, her zaman müsait olamayabileceğini belirtti ve şunları ekledi:

"Belki Kırıkkale’nin yatırımları ile ilgili bakanlıktayımdır, meclisteyimdir, namazdayımdır. Bir şekilde yoğun olabiliyorum. Bunu da niçin söylüyorum? Bazen şunu yaşıyoruz: Aramış, 3 dakika geçmiş mesaj atıyor, 'sandıkta görüşürüz başkan' diyor. Yahu ben de insanım. Sosyal medyayı belki çoğunuz kullanmıyorsunuz da, sosyal medya kullananlar açsın baksın, ben durmuyorum. Beni dağın başından bir teyzem arasa, çağırsa sıkıntısını dinlemek için basıp gidiyorum yanına. Bizim tek derdimiz, vatandaşımız rahat olsun, yüzü gülsün."

Kaplan, vatandaşların taleplerine ve sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalıştığını belirterek, tüm Kırıkkale halkına teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi