Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin sonucuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztürk, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan seçim sandığı, milletimizin önüne bir kez daha konmuş ve milli irade bir kez daha tecelli etmiştir. Bu vesileyle ortaya konulan demokratik tercihler, bir arada yaşama arzumuzun bir tezahürü olarak değerlendirilmeli ve saygı duyulması gereken bir anlayış olarak kabul edilmelidir. Gerek ülke genelinde gerekse Kırıkkale’mizde büyük bir olgunluk ve suhulet içinde gerçekleşen seçimlerin, sonuçları itibariyle, hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Öztürk, yaptığı açıklamanın devamında;                                              

“Kırıkkale’miz demokratik hakkını kullanarak yerel yönetimler kapsamında kendisini idare edecek yöneticilerini belirlemiş, henüz resmiyet kazanmasa da yetkiyi vermiştir. Seçimler sonucu Kırıkkale’mize hizmet etmek için görev yetkisi kazanmış belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarları tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum. 

Sonuçlar ne olursa olsun Kırıkkale’mizin her zaman yanında olduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Seçim çalışmalarımız esnasında yaptığımız değerlendirmeler ve yönelttiğimiz birtakım eleştiriler saklı kalmak kaydıyla, Kırıkkale’mizi samimiyetle daha iyiye ulaştırma çabası içinde olan herkese destek vermeyi, bu memleketin bir evladı olarak sorumluluk addettiğimi de ayrıca vurgulamak isterim. Seçimlerin bir kez daha ülkemiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.B14464B2 78B7 44Ea A662 860Fda5A09Dc

Kaynak: Haber Merkezi