20240119 142623MHP'de Mitinğ havasında ziyaret20240119 141017

Cuma namazından sonra Cumhuriyet Meydanında toplanan yaklaşık 2 bin kişilik kalabalık MHP Milletvekili Halil Oztürk'le beraber Zafer Caddesi üzerinden yürüyüş yaparak Harun Ulusoy'un ofisine 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında MHP Kırıkkale belediye başkan aday adayı Bahadır Karayel, Milliyetçi Hareket Partili Belediye başkanlarından Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ,Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Kamusen Kırıkkale İl temsil Yücel Karabacak ,MHP Kırıkkale merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut, Ülkü Ocaklı gençler sloganlar eşliğinde Ulusoy'u ziyarette desteklerini açıkladılar.

20240119 14123620240119 142226

Harun Ulusoy'un seçim bürosun önünde bir bayram havası yaşandı .MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk "Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Harun Ulusoy'u dava ve yol arkadaşlarımız ile birlikte seçim büromuzda ziyaret ettik.Aziz milletimizin güvenine, değerli hemşehrilerimizin teveccühüne, Kırıkkalelinin hizmetkârı olmak için.. Yolumuz açık olsun."dedi.

Milletvekili Halil Öztürk'ün konuşması sık sık sloganlarla kesildi Öztürk'ün ardından konuşma yapan Harun Ulusoy belediyecilik tecrübesini MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışı ile bütünleştirerek Kırıkkale'ye yeni bir belediyecilik imajı getireceklerini ifade etti .

Bir Nisan'dan itibaren Kırıkkale'de su ,yol ,asfalt sıkıntılarını sona ereceğini ve Ankara'nın yanı başına yükselen bir değer olarak Kırıkkale'nin Şehircilik alanında kendini ispatlayacağını ifade etti.

YETKİ VERİN

ŞEHRİ KURTARALIM

 Bayanların büyük ilgi gösterdiği yürüyüş ve hayırlı olsun ziyaretinde bir konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz " 2014 'de Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir belediyemiz vardı . Sulakyurt belediyemiz bizim ilk göz ağrımızdı . Devamında bu sayıyı 4'e çıkarttık. İnşallah bu seçimde bu 4 sayısını artıracağız. Kırıkkale merkez olmak üzere belediyecilik anlayışına yenileyeceğiz. üretken belediyeciliği MHP'li Belediyelerde halka bir defa daha göstereceğiz. Değerli arkadaşlarım Kırıkkale halkı Yahşihan'ın belki de Yüz yıllık belki 200 yıllık altyap sorunu çözdük .İnşallah bize yetki verebilirse Milliyetçi Hareket Partili Belediye olarak Kırıkkale'de alt yapısını sormak için göreve talibiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi