MHP Kırıkkale başkan adaylarını listesi netleşti

31 Mart 2024 tarihli yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin Belediye Başkan adaylarının büyük bir kısmı belirlendi .

3 ilçe hakkında bugün ya da yarın adayları konusunda açıklama yapılacak .MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ile yaptığımız görüşmede Abalı ,Kırıkkale Balışeyh ,Delice ,Çerikli belediye başkan adaylarının belirlendiğini Yahşihan Osman Türkyılmaz Sulakyurt'ta İsmail Bildik ve Hacılar'da Mehmet Koyuncu'nun mevcut başkan olarak aynı zamanda aday olarak seçime gireceklerini ifade etti.

3 İLÇE BEKLİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, 

Balışeyh Belediye Başkan Adayı Nazım Bozkurt ,

Delice Aytekin Araç ,

Çerikli Erkan Çaglar olarak açıklandı. Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir'in şu ana kadar adaylık için partisine müracaat etmediği ortaya çıktı .MHP'nin Keskin Bahşılı ve Karakeçili adaylarının bugün ya da yarın netleşmesi bekleniyor. MHP'nin Keskin belediye başkan aday adayları arasında Fatih Diri ,Kerem Dinç ve Mustafa Alp Silsüpüroğlu bulunuyor. Bahşılı Belediye başkan aday adayları arasında eski Belediye başkanlarından Halil İbrahim Bişkin ,İbrahim Uyar ve Hilmi Erkol ,Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir'in müracaat etmediği Karakeçili belediye başkanlığı için İsa Yüksel ve Embiya Can aday adaylık müracaatında bulundular.

Kaynak: Haber Merkezi