Mezat ,iftarda başladı. Sahura kadar devam etti

Kırıkkale İkinci El Eşya Antikacılar Derneği Kırıkkale'de antika kültürünü geliştirmeye devam ediyor. Yeni mekanda akşam iftar saatinde toplu yemekle başlanan mezat gece saat 03.00'e kadar devam etti. Konya, Ankara ,Kırşehir Çorum başta olmak üzere değişik illerden gelen ikinci el eşya tutkunları mezatıI M G 20240323 W A0060 ilgi ile takip ettiler .Dün akşam gerçekleşen mezata 100 kişi katılım gösterdi.

I M G 20240323 W A0057

Şimdiye kadar 7 mezat yapan dernek yoğun talep üzerine Zafer Caddesi'nde kendi binasını tutarak Antik Cafe haline getirdi. Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Antik Cafenin yeni ziyaretçileri her geçen gün artıyor.

Mezatlara yoğun ilgi gösteriliyor .Çevre illerden ve diğer bölgelerden antika eşya meraklıları ve antika eşya alıp satan esnaflar katılım sağlıyor.

Dernek Başkanı Emrah Ünlü yaptığı açıklamada Kırıkkale halkını ve ikinci el eşya tutkunlarını seri olarak devam ettirdikleri mezatlara davet etti.

 Emrah Ünlü konuşmasında " Dernek olarak artık güzel bir mekanımız var. Ü.rünlerimizi antika severlerin rahatça göreceği şekilde teşhir ediyoruz. Kırıkkale Antika Cafe ve müzayede salonunumuzda yapacagımız müzayede tadında daki mezatımıza tüm gönül dostlarımız ve antika sevenler davetlidir. söz verdiğimiz gibi 100 parça açılış serbest ürünlerimiz raflarda yerini almıştır."dedi.

Kaynak: Haber merkezi