
Türk Metal Sendikası Bursa 3 No’lu Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu, yoğun katılım, büyük bir coşku ve güçlü bir birliktelik ruhu içerisinde gerçekleştirildi. Genel kurulda Divan Başkanlığı görevini üstlenen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı, Kırıkkaleli hemşehrimiz Uysal Altundağ, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Kırıkkaleli hemşehrimiz Uysal Altundağ, sendikanın işveren sendikası MESS ile yürüttüğü Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecine ilişkin görüşlerini paylaştı. Altundağ, toplu sözleşme sürecinin metal emekçilerinin hak ve kazanımları açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Bursa’daki metal emekçilerinin genel kurula gösterdiği ilgi ve coşkunun memnuniyet verici olduğunu belirten Kırıkkaleli hemşehrimiz Altundağ, Bursa’ya her gelişinde aynı sıcak karşılama ile karşılaştığını ifade etti. Genel kurul süresince desteklerini esirgemeyen Bursalı metal işçilerine teşekkür edildi.

Genel kurulun, sendika üyelerine, işyerlerine, Türk Metal Sendikası’na ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Uysal Altundağ, genel kurulda göreve seçilecek tüm yöneticilere ve temsilcilere başarı dileklerini iletti.




