AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yılmazer'den manidar paylaşım.

Yılmazer yaptığı açıklamada siyasetin devir değiştiği ve şekil değişikliğine uğradığını ifade etti . Mehmet Yılmazer paylaşımında fotoğraf olarak  yapay zeka tarafından düzenlenen kendine ait fotoğrafı paylaştı.

Mehmet Yılmazer'in mesaj sonu açıklaması;

Kırıkkale siyasetinde yeni bir evreye geçildiğini düşünüyorum. Bu süreç artık konforlu siyaset devrinin bittiği halkta karşılık taşıyanların cesaret ve cesamet gösterebilecekleri bir dönemin başladığını bizlere gösterecek. Gerçi bunu tüm ülkeye de teşmil ederek düşünebiliriz. 

Zira toplum olarak bazı moral değerlerin aşındığının farkındayız. Bunları ikame edecek seküler değerler de üretebilecek bir felsefi alt yapı henüz gelişmediği için biraz bocalıyoruz. Millet riyakar bir din dilinden fazlasıyla yorulmuş durumda. Yine aynı millet riyakar bir milliyetçi dilden de yoruldu. Dinin ve vatanseverliğin hunharca örselendiği bir zeminde yarını düşünmek ve konuşmak biraz aydınların da önderlik etmesi gereken bir hal aldı. 

Gazze’de din yaşanıyor, vatanseverlik yaşanıyor ve bunun için çoluk çocuk genç yaşlı ihtiyar can veriyor ve din için vakar duruşun örneği sergileniyor. Ancak bizde kerpiç evde yaşayan çocuklarımızın can vererek gösterdiği vatanseverlikle onlar bir vakar duruş sergilerken toplumun geri kalanı vah vah tüh tüh derken riyakar bir vatanseverlik duygusu takınıyor. Oysa bizim toplumumuz askerliği batıya çıkarmak veya bedelli askerlik gibi müesseseleri çokça talep etti. Vatanseverliğimiz dolar otuz lira oluncaya kadar mesela. O yüzden beyaz yaka yurtdışına yerleşmek istiyor ilk fırsatta.

Kavramların içi boşalırken yaşamlarımız da git gide zenginlikle hedonizme teslim olur hale geldi.

Buradan bir çıkış yapmak ve “Türkiye Eksenli” bir medeniyet üretimine odaklansak bazı şeyler hızla değişecektir. Geleceğin hikayesi aslında Türkiye Eksenli bir insanlık ve dünyayı konuşmak gerek.

Şimdilik bu kadar…

Kaynak: Haber Merkezi