Makam odası değil, proje yapacağız

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu ,Mimar Sinan Caddesi üzerinde seçim ofisini açarak çalışmalarına hız verdi. 

Seçim ofise gün boyu dolup taşan Yavuz Kuzucu İyi Parti'nin belediyecilik anlayışını 31 Mart 2024 seçimlerinden sonra Kırıkkale Belediyesi'nde göstereceklerini ifade etti.

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu Kırıkkale'nin merkez ve kenar mahallelerini gezmeye devam ediyor .Kırıkkale'de belediyeciliğin olmadığını ve çarpık kentleşmenin hakim olduğunu belirten Yavuz Kuzucu Kırıkkale'nin 1 Nisan'dan itibaren yeni bir kentleşme sürecine gireceğini iddia etti .Esnaf ziyaretlerini ağırlık veren Yavuz Kuzucu Kırıkkale Belediyesi'nin hizmet üretmek yerine makam odası yapmakla meşgul olduğunu ifade ederek bir insandan itibaren yeni süreçte hizmet odaklı belediyeciliğin hayata geçeceğini söyledi. Yavuz Kuzucu" İyi Parti olarak gittiğimiz her yerde yakın ilgi görüyoruz. Kırıkkale'de belediyeciliğin olmadığını artık herkes kabullenmiş durumda İyi Parti iktidarında çözüm üreten bir belediyecilik anlayışıyla sahada olacağız .Kırıkkale'yi seçmenimiz ile birlikte yöneteceğiz. Makam odası değil hizmet projeleri yapacağız "dedi. Yavuz Kuzucu vatandaşların İyi Parti'ye yoğun ilgisinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken Kırıkkale'nin son 20 yılında ciddi bir belediyeciliğin olmadığını artık herkesin bildiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi