Kırıkkale'nin gözde tesisi Macera Park, çok çeşitli oyun alanları ve önemli teknik altyapısıyla her yaş grubundan ziyaretçiye hitap ediyor. Öğrenciler, çalışanlar ve aileler için ideal olan bu tesis, paintball, dev salıncak, okçuluk, tırmanış ve zipline gibi etkinliklerle enerjinizi boşaltabileceğiniz eğlence alanları sunuyor.

Macera Park, bireysel misafirlerin yanı sıra gruplara ve şirketlere de çok çeşitli hizmetler sunarak, özel gün programları gerçekleştiriyor. Doğal ortamda kültür ve sportif faaliyetler yapabilmeniz için gerekli tüm donanımlara sahip olan tesis, gün boyu kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir yer.

Macera Park Etkinlik Alternatifleri

Ormanın içinde çam ağaçlarının arasında yerden 3 metre yükseklikte kurulu olan yüksek ip parkurunda, toplam 15 istasyon bulunuyor. Mekanik asansör ve ip merdivenlerden oluşan bu parkur, şehrin stresinden uzaklaşarak doğa ile uyum içinde spor yapma ve eğlenme imkanı sunuyor.

Farklı tasarıma sahip, 2 kişi ile kullanılabilen, 6 metre yüksekliğindeki dev salıncak, yürekleri ağza getiren büyük bir heyecan yaşatıyor. Macera Park’ın zipline etkinliği ise, başlangıç istasyonundan itibaren 100 metre mesafeyi çelik halatlara bağlı halde uçarak, otomatik fren sistemi ile tamamen güvenli bir şekilde aşma fırsatı veriyor.

Paintball severler için de ormanın içerisinde doğal hedeflerle donatılmış, 4000 metrekarelik alanda adrenalin dolu bir aktivite imkanı sunuluyor. Şehrin gürültüsünden uzak bu alanda, eğlence ve heyecan bir arada yaşanıyor.

Macera Park'ın güvenlik önlemleri alınmış çadır kamp alanında ise ister bireysel, ister grup halinde, ister ailenizle birlikte kampçılığın keyfini çıkarabilirsiniz. Her şey dahil (çadır, mat, uyku tulumu, 3 öğün yemek, kamp ateşi) kamp hizmeti ile doğa ile iç içe, tehlikelerden uzak bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz.

Macera Park Kırıkkale, doğa ve eğlenceyi bir arada sunarak, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor. Hem bireysel hem de grup etkinlikleri için mükemmel bir seçenek olan bu tesis, her yaştan misafirine doğa ile iç içe, eğlenceli ve heyecan dolu bir deneyim sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi