Kurbanlar kesildi dualar edildi

I M G 20240308 W A0066

Türk Metal 1963 Spor Kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Yardımcısı Mürsel Öcal'ın da katıldığı etkinlikle takımın başarısı ve kazanın belanı defni için kurban kesildi.

Türk Metal 1963 Spor İlimizi Bölgesel Amatör Lig 12.grupta temsil eden takımımız bilindiği üzere mücadelesini lider olarak devam etmektedir.

Kulüp başkanı Serkan Kocaoğlu yaptığı açıklamada bundan sonraki yapılacak maçlarda seyirci desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirterek Kırıkkale'ye şampiyonluğu getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

 Kocaoğlu yaptığı açıklamada...

Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve bu topraklardan doğan sendikamız en büyük destekcimiz olmuştur. Bu sendikanın oluşumunda bizler varız aile büyüklerimiz var.

Bizler sahalarda ilimiz için mücadele ediyoruz. İlimize ikinci bir heyecan katmak ve bir profesyonel takım daha eklemek için terimizi son zerresine kadar akıtmaktan hiç şüphe etmedik. 

Şimdi bizde aile büyüklerimizin bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz. Hafta sonu oynayacağımız belki de sezonun en önemli maçında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.Sen yoksan bir kişi eksiğiz.

Cumartesi günü saat 14.00 de Başpınar da buluşmak dileğiyle.

Kaynak: Türk Metal 1963 Spor