F B I M G 1706247130673

71'li Genç Taraftarlar Derneği Pazar günü oynanacak Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü- Kepezspor maçına Kırıkkale halkını davet etti.

Kepezspor-Kırıkkale'ye grup lideri olarak geliyor. Kırıkkale sporun ise Play Off oynayabilmesi için 3 puana ihtiyacı var .Aynı zamanda Kırıkkalegücü ligden düşme potasında. Ligden düşme tehlikesinde olan takımlarla arasında 5 puan var.

Riskli ve heyecanlı bir maç olduğu için Dernek Başkanı Erdal Aydın ,Başkan Yardımcısı Kemal Filizay Kırıkkalegücü camiasını,taraftarları, vatandaşları ,iş dünyasını yöneticileri Kepezspor maçına davet ettiler.

 Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftadan Kırıkkalegücü Kulübü başkanı Şeref Akbal Bu maçın önemini dile getirmiş ve Kırıkkale halkını Başpınar stadyumu'nda oynanacak bu maça davet etmişti .

Kırıkkalegücü lider karşısında kendi evinde 3 puan alması durumunda Playoff oynayacak .Aynı zamanda ikinci yarıya büyük bir moral ile başlamış olacak. Kırıkkalegücü'nün şu an ligde 6. sırada ve 23 puanı bulunuyor. Kırıkkalegücü son yaptığı transferlerlede dikkat çekiyor.

Kaynak: Kırıkkalegücü FSK