Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, "Mezunlarımız Kırıkkale'de eğitime damga vuruyor" temasıyla Merkezi Dersliklerde “Başarı Hikayeleri” konulu söyleşi düzenledi.

454654564564

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün’ün konuşmacı olarak yer aldığı programa Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Orhan, Kırıkkale Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi mezunu öğretmenler, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün’ün özgeçmişinin anlatıldığı video gösterimi ile devam etti.

4646784654894

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Arslan’ın moderatörlüğünde yapılan söyleşide Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi mezunu Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

21354654548754

Görev yaptığı yerlerde sporu ve sporcuyu her zaman desteklediğini belirten Hamza Aygün, kariyer hedeflerine ulaşma noktasında çalışkan ve özverili olmanın çok önemli olduğunu ifade etti. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü mezunlarının kendilerini geliştirdikleri ölçüde gerek kamuda gerekse özel sektörde çok sayıda iş imkanına sahip olabileceğini belirtti.

66878465489798456

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen söyleşide Üniversitemiz mezunu Beden Eğitimi öğretmenleri de öğrencilerimize kariyer planı yaparken dikkat edilmesi hususları tecrübeleriyle birlikte anlattılar.

687897464654878764

Söyleşi sonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Ayan, verdiği değerli bilgiler dolayısıyla Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün’e teşekkür ederek ebru tablosu hediye etti. Programa katılarak tecrübelerini öğrencilerle paylaşan öğretmenlere öğretim üyeleri tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: Kırıkkale Üniversitesi