Kırıkkale’nin yerel gazetelerinden Vali Makas’a ziyaret

Kırıkkale’de bir süre önce birleşme kararı alan yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ve gazeteciler , Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.

GAZETELER, TEK ÇATI ALTINDA

Kırıkkale’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Manşet Gazetesi, İl Gazetesi, Yenigün Gazetesi ve Kalehaber Gazetesi geçtiğimiz günlerde tarihi bir karara imza atarak, güçlerini birleştirmiş ve tek çatı altında toplanmıştı. Kırıkkaleli vatandaşlara çok daha kaliteli bir hizmet verebilmek amacıyla alının bu karar sonrası gazetelerin imtiyaz sahipleri ve emektar gazeteciler  Sırrı Zengin, Cengiz Selci, Ramazan Çetin, Davut Kayır, Kadir Yahşi, İlyas Şen ve Ercihan Çakmak, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti.

VALİ MAKAS’TAN BİRLEŞME KARARINA TAM DESTEK

Gerçekleşen ziyarette imtiyaz sahipleri, basılı gazetelerin oluşturduğu maddi yükün ağırlığını, gazetelerin birleşmesinin nedenlerini ve bu birleşmenin Kırıkkale’ye sağlayacağı faydaları dile getirdi. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ise günümüz şartlarında daha çok rağbet gören yerin internet haberciliği olduğunu ve gazetelerin birleşme kararının yerinde bir karar olduğunu dile getirerek, birleşme kararına destek verdiğini ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi