Erzincan’da düzenlenen Mengücek Gazi Menzil Kupası Türkiye Şampiyonası’nda Kırıkkale Çamlıca Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, elde ettiği başarıyla şehri gururlandırdı.

Yahşi İstifa Etti Kırıkkale FK Ortada Kaldı
Yahşi İstifa Etti Kırıkkale FK Ortada Kaldı
İçeriği Görüntüle

Kulüp sporcusu Rahime Kevser Kandemir, limitsiz kadınlar kategorisinde gösterdiği üstün performansla Türkiye ikincisi oldu ve gümüş madalyanın sahibi olarak kürsüye çıktı.

Kırıkkale Yörük Türkmenler Derneği’nden yapılan açıklamada, “Kardeş derneğimiz Çamlıca Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü’nün elde ettiği bu büyük başarı hepimizi onurlandırmıştır. Sporcumuz Rahime Kevser Kandemir’i, kulüp yönetimini ve tüm ekibi gönülden kutluyoruz” ifadelerine yer verildi.

Geleneksel Sporlara Katkı

Çamlıca Geleneksel Okçuluk Spor Kulübü, Kırıkkale’de geleneksel sporların yaşatılması ve genç nesillere aktarılması adına uzun süredir çalışmalar yürütüyor. Kulüp, düzenli antrenmanlarla hem ulusal hem de uluslararası yarışmalara sporcu yetiştiriyor.

Yetkililer, elde edilen bu başarının sadece kulüp için değil, Kırıkkale’nin adının geleneksel spor alanında duyurulması açısından da önemli bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi