15464648798756465

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü'nde yaşanan başkan değişimi ve kulüp isminin değişeceği haberleri, Kırıkkaleli futbolseverleri heyecanlandırdı. Yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında yeni başkan olarak seçilen Adnan Duman, kulübün geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Duman, ilerleyen günlerde kulübün ismini değiştireceklerini ve Kırıkkalegücü'nü baştan aşağı yeniden inşa edeceklerini duyurdu.

Başkan Duman, "Biz yeni yönetim olarak birinci önceliğimiz; alt yapı faaliyetlerinin biran önce elden geçirilmesi, tesisin biran önce tahsis edilmesi, son olarak da antrenman sahası ve stat sorununu çözüme kavuşturmak. Yönetim kurulunun ve Kırıkkale halkının da destekleriyle bu sorunların çözülmesi için yola çıkıyoruz. Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü'nün ismini de ilerleyen günlerde değiştireceğiz" dedi.

13213212346546

Ayrıca, Başkan Duman'ın açıklamaları arasında "Kırıkkalegücü FSK için 50 milyon TL bütçe ayırdık." Dedi. Bu açıklama, kulübün geleceği ve başarısı adına umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kırıkkaleliler, yeni yönetimin enerjisi ve kararlılığıyla kulübün daha da ileriye taşınacağına inanıyor. Yapılan çalışmalarla Kırıkkalegücü'nün hem sportif başarılarını artıracağına hem de gençlerin sporla buluşmasına önemli katkılar sağlayacağına olan inançları tam. Futbol camiasında Kırıkkale ismini 81 il içerisinde ön plana çıkaracaklarını ifade eden Başkan Duman, maddi ve manevi olarak bu işin üstesinden geleceklerini aktardı.

Kaynak: Haber Merkezi