Kırıkkalegücü ve taraftarlar   bugün maça odaklandı

Kırıkkale bugün yapılacak olan Kırıkkalegücü FSK- Talasgücü Belediye Spor maçına odaklandı.Maç kritik öneme sahip.Nihat Baran'ın bu sezon takımla ilk maçı.

Kırıkkalegücü Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Akbal yapmış olduğu basın toplantısında maç biletlerinin 1 TL gibi sembolik bir rakama indirildiğini ifade ederek taraftarları maça davet etmişti.

Kırıkkalegücü'nün yeni teknik direktör hemşehrimiz Nihat Baran'ın ilk maçının olması bakımından bu maç büyük bir önem taşıyor. Kırıkkalegücü FSK'nın 3.Lig 1.grupta küme düşme hattından uzaklaşması için kendi evimizde yapacağımız maçın ayrı bir anlamı bulunuyor.

Taraftar Derneklerinden Daltonlar stadın sol tribün tarafının 1 TL olan ücretini ödeyerek taraftarlar için maç izlemeyi ücretsiz hale getirdiler.

Kırıkkale'de taraftarlar "Haydi Maça" adı altında kampanya yaparak hemşehrilerimizi maçın oynanacağı Bu gün  14.00'te Başpınar stadına bekliyor. Kırıkkalegücü'nün yeni sinerji kazanması ve ligin üst sıralarına çıkması için bu maçın özel bir önemi bulunuyor.

Maçın kazanılması durumunda Kırıkkalegücü büyük bir motive kazanacak.

Kaynak: Haber merkezi