Transfer döneminin bitmesine günler kala , Kırıkkalegücü , genç yetenek Sarp Tenim'i kadrosuna dahil etti. Genç stoper oyuncusu, Kırıkkalegücü formasıyla sezonun kalan döneminde mücadele edecek.

Kulüp yetkilileri, transferin son günlerine girilirken FSK Osmaniyespor'dan Sarp Tenim ile anlaşma sağladıklarını duyurdu. Genç stoper oyuncusunun performansından etkilenen Kırıkkalegücü, takımın savunma hattını güçlendirmek ve geleceğe yönelik yatırım yapmak adına bu transferi gerçekleştirdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Sarp Tenim'e Kırıkkalegücü formasıyla başarılar dilerken, birlikte nice başarılar elde etmeyi umdukları ifade edildi. Transferin, takımın rekabet gücünü artırma ve hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını gösterdiği belirtilerek, taraftarlardan da yeni transferleri destekleme çağrısı yapıldı.

Sarp Tenim'in Kırıkkalegücü ailesine katılmasıyla birlikte, takımın gelecek maçlarda daha güçlü bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Transfer döneminin bitimine yaklaşırken Kırıkkalegücü, kadrosunu güçlendirmeye devam ederek ligdeki mücadelesini sürdürmeye hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi