Kırıkkalegücü Karabük'de mücadele verecek

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, Bugün saat 14.00’de Karabük İdmanyurdu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta Kırıkkalegücü Futbol Spor Klübü seri maglubiletlere son vermek istiyor. İlk yarının son haftalarında ve 2. yarının ilk 3 haftasında toplam 5 haftadır galip gelemeyen Kırıkkalegücü bugün 14.00’de Karabük deplasmanında sahaya çıkacak.

Kırıkkalegücü-Karabük İdman Yurdu maçını Hatem yarar yönetecek. Yardımcı hakemler Mustafa Poyraz, Ertuğurul Konak ve Abdüssamet Ulutaş yönetecek. Mutlu Dalbudak gözlemci, Ertuğrul Büyük ve Tahsin Üçpınar ise temsilci olacak. Deplasmandan mutlak galibiyet ve 3 puanı almanın hedefinde olduklarını dile getiren yeni teknik direktör Recep Umut, “Alacağımız puanlar bundan sonra çok önemli ve kritik galibiyet serisine odaklanarak amacımız üst şuralara çıkmak” şeklinde konuştu. Kırıkkalegücü yenilmesi halinde küme düşme hattına iyice yaklaşmış olacak. Bu sebeple Karabük maçı kritik bir öneme sahip.

Kaynak: Haber merkezi