Kırıkkalegücü FSK'nın yeni başkanı kim olacak ?

Kırıkkalegücü FSK'nın mevcut yönetim kurulu başkanı Şeref Akbal'ın ve yönetiminin istifasının ardından kulübün nasıl bir süreç içerisinde olacağı merak ediliyor.

 Hatırlanacağı gibi takımın kötü gidişatı üzerine ekonomik sıkıntıları çözmekte zorlanan Şeref Akbal ,Kırıkkalegücü FSK yönetim kurulu başkanlığından istifa etmiş ve yönetimde aynı duyarlı göstererek kulüp yönetiminden yollarını ayırmışlardı .

Soru Isareti Pxvm.2496

Kırıkkalegücü FSK 4 Mayıs'ta kongreye gidecek yeterli çogukluk sağlamaz ise 11 Mayıs'ta genel kurul yapılacak.

Şu ana kadar kamuoyunda "Kırıkkalegücü başkanlığına talibim " diyen çıkmadı. Ancak kulislerde spor camiası ile ilişkileri olan 5-6 kişinin ismi dolaşıyor. Bu kişilerde Milletvekili Mustafa Kaplan ve Belediye Başkanı Ahmet Önal'dan destek sözü almadan kamuoyuna çıkmak istemiyorlar. Çünkü her ikisi de Kırıkkalegücü FSK'ya maddi ve manevi konularda büyük destek veriyorlar . Bu sebeple tüm talipler Kaplan ve Önal'ın desteğini almadan sahaya çıkmak istemiyor

Kırıkkalegücü FSK Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta 26 puanla 12. sıra yer alıyor. Takımın bundan sonra yapacağı üç maçı var .Küme düşme mücadelesi veren Gümüşhanespor ile kendi evimizde karşılaşmamız büyük bir avantaj olacak.

Kırıkkalegücü taraftarları ve Kırıkkale spor camiası Kırıkkalegücü FSK'nın yeni yönetiminin nasıl şekilleneceğini oldukça merak ediyor.

Kaynak: Haber merkezi