2023 - 2024 Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta kümede kalma başarısını gösteren Kırıkkalegücü FSK'nın Cumartesi günü genel kurulu yapılacak.

 4 Mayıs'ta yapılacak olan genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde bir hafta sonra 11 Mayıs 2024'te Genel Kurul tekrarlanacak.

12512

Mevcut Başkan Şeref Akbal ve yönetim kurulunun İstifa ederek görevi bıraktıgı kulüpte kendi yaptığı açıklamaya göre Sinerji Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman başkanlığa talip.

Kırıkkalegücü F S K Logo

Kırıkkalegücü FSK'nın kümede kalması Kırıkkale büyük bir moral olurken futbol tekrar Kırıkkale halkının birinci gündem maddesi olarak büyük bir heyecan oluşturmuştu.

1661488405688

Adnan Duman kulübün Gümüşhanespor maçını kazanması durumunda 600 bin TL topbaşı prim ilan etmiş, maçın 3-1 galibiyetle tamamlanmasının ardından soyunma kulübesine giderek 600 bin TL'yi  750 bin Tl çıkartarak futbolculara nakit olarak ödemişti.

Taner Ozgun 10 Ocak Calisan Gazeteciler Gununu Kutladi

Diğer taraftan EGO Spor eski Başkanı Taner Özgün   Kırıkkalegücü FSK'ya aday olduğuna açıklamış ,ancak bu adaylık Kırıkkale kamuoyunda pek kabul görmedi. Spor camiasının  gönüllerinde Adnan Duman'ın takıma sahip çıkması kabul görüyor.

Kaynak: Haber Merkezi