Ekonomik sıkıntılar yaşayan Kırıkkalegücü FSK'da futbolcuların maça ve antremana çıkmama tehditi üzerine Kırıkkalegücü FSK Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Akbal ve 14 kişilik yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Olağanüstü genel kurula gitme kararı alan yönetim kurulu 15 gün sonra ilk genel kurulu yapacak çoğunluk sağlama takdirde tekrar kongreye gidilecek.

Kırıkkalegücü FSK sancılı günler yaşıyor. Ekonomi sıkıntı içerisinde olan ve maç primlerinin ödenmediğini belirten futbolcular kamuoyuna yaptıkları açıklamada paraların ödenmediği takdirde maça çıkmayacaklarını ifade etmişlerdi.

Bunun üzerine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'la görüşen Şeref Akbal ve teknik direktör Nihat Baran görüşmelerle kamuoyuyla paylaşmışlardı .Ancak yönetim kurulu istifa kararına daha uygun bularak genel kurula götürmeye kararı aldı. Takımı bu süreçte teknik direktör Nihat Baran'ın götürmesi bekleniyor

Kırıkkalegücü deplasmanda 2 ,kendi evinde 2 olmak üzere toplam dört maçı bulunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta 13.sırada yer alan Kırıkkale'nin FSK küme düşme tehlikesi yaşıyor.

Kaynak: Haber merkezi