Kırıkkale'de ucuz lokantaya yoğun ilgi

Haberimiz üzerine lokantanın işlerinde ciddi oranda artış meydana geldi.

Kırıkkale 3 şubesi bulunan Sa-for yemek firması şehir merkezinde Halkbank yanında hizmet veriyor. Firma hijyeni ortamı ve fiyatlarının ucuz olmasıyla büyük beğeni topluyor.

Lokantanın kaliteli yemekleri ucuza sattığı haberimiz üzerine çok sayıda vatandaş lokantaya uğrayarak yemek ihtiyaçlarını giderdiler. İşletme sahipleri ise zamlara karşı fiyatları en uygun seviye tutmak için oldukça kararlılar.

Aynı zamanda Besi Çiftliği bulunan firmanin yemeklerini anneleri yapıyor .Kızı Yasemin Çilingir lokantada müşterilerine sunuyor.

3 çeşit yemeğin 85 TL verildiği firmada kabak tatlısı 20 TL ,Çorba 30 TL ,Sebze yemekleri 40 TL, Tavuk yemekleri 50 TL, Sulu ev yemekleri de yine 50 Tl'den müşteriye sunuluyor.Firmada ayrıca kırmızı et yemekleri de bulunuyor. 

Firma yetkileri "Amacımız Kırıkkale halkına ucuz ve hijyenik yemek sunmaktır. Yemeklerimiz ev yemeği lezzetinde olup kendi besi çiftliğimizde hazırlanmaktadır. İşlerimizden ve Kırıkkale halkının ilgisinden son derece memnunuz .Yaklaşık Her gün 12 çeşit yemek ve tatlı çıkartıyoruz .Amacımız Kaliteyi ucuza sunup sağlıklı yemekler üretmek ve Kırıkkale halkına firma olarak destek olmak ."şeklinde konuştular. Lokantayı ziyarete gidiyorum vatandaşlar örnek göstererek menü listesinin genişletilmesini talep ettiler. Firma yetkilileri ise gelen talepleri yönetim olarak değerlendirmeye alacaklarını satış politikasına uygun olanları hemen hayata geçireceklerini ifade ettiler.

Kaynak: Haber merkezi