Kırıkkale'de Milli Servet dökülüyor

Kırıkkale'nin en hareketli Caddesi olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Saat Kulesinin yanındaki banklara çirkin yazılar yazılması vatandaşlardan tepki topluyor.

Vatandaşların ortak kullanımı olan Milli Servetin boyalarla anlamsız yazılar yazılarak tahrip edilmesi eleştirilere sebep oluyor .Birçok vatandaş bunu yapan kişilerin milli 'Servet düşmanı' olduğunu belirterek şiddetle kınıyor.

Kırıkkale belediye yetkilerinden bu yazıları tekrar boyanmasını ve bakımdan geçirmesini isteyen vatandaşlar birçok oturağın ve bankın dökülüyor olduğunu ve çivilerinin çıktığını ifade ediyor. Saat Kulesinin yer aldığı Havuzun ise bakımsızlıktan döküldüğünü belirten vatandaşlar bahar ayıyla birlikte bu havuzların fayanslarını tekrar elden geçirilmesi gerektiğini dile getiriyor.

Çevreye ve Milli Servete zarar veren vatandaşların mobese kameraları ile çok rahat tespit edileceğini belirten tepkili vatandaşlar bu davranışlara insanların ve yetkililerin duyarsız kaldığı sürece devamının geleceğinin endişesini yaşadıklarını ifade ediyorlar.

Kaynak: Haber merkezi