Kırıkkale'de çocuklara Filistin bilinci kazandırmak ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenleniyor. 16 Mayıs Cuma günü Nur Camii’nde akşam namazı sonrası gerçekleştirilecek programda, çocuklar hem Filistin için dua edecek hem de eğitici etkinliklerle bilinçlenecek.

Etkinlik kapsamında çocuklara boykot bilinci eğlenceli ve öğretici bir dille aktarılacak. Ayrıca çeşitli aktiviteler ve sürprizlerle dolu bir program da minik katılımcıları bekliyor.

Organizatörler, “Bir çocuğun duası, bir dünyayı değiştirir” vurgusuyla tüm aileleri çocuklarıyla birlikte programa davet ederek, duaların ve umutların Filistinli kardeşlerimizle buluşacağını belirtti. Program, hem bilinç kazandırmayı hem de çocukların manevi dünyasında kalıcı izler bırakmayı hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi