Başkan Erdoğan, Çekirdek Üreticilerini Ziyaret Etti
Başkan Erdoğan, Çekirdek Üreticilerini Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından yürütülen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” Projesi kapsamında, öğrencilere yönelik Değerler Eğitimi ve Kur’an-ı Kerim dersleri devam ediyor.

İl Müftülüğü Koordinatörü ve Din Hizmetleri Uzmanı Sefa Karadağ tarafından verilen dersler, her Cuma günü eğitim-öğretim dönemi boyunca Nur Cami Revakları Okuma Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Program kapsamında öğrenciler, ahlaki ve manevi değerlere yönelik farkındalık kazanırken, Kur’an-ı Kerim’in temel bilgilerini de öğrenme fırsatı buluyor. Eğitimlerin, gençlerin milli ve manevi gelişimine katkı sağlaması hedefleniyor.

Kırıkkale İl Müftülüğü, öğrencilerin hem dini hem de insani değerlerle donanması için bu tür eğitim çalışmalarının yıl boyunca devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: Kırıkkale İl Müftülüğü